O reţetă gustoasă pe zi: Chifteluţe de legume

6 martie 2014 9:31   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente4 cartofi 2 morcovi1 sfert de varză mică2 fire de ceapă verdemărar verde pătrunjel verde 2 ouă 2 linguri făină 2 linguri uleisare piper

Preparare

1.    Fierbi legumele în apă cu sare, le scurgi de zeamă şi le zdrobeşti cu presa de piure sau în blender.

2.    Amesteci piureul de legume cu ceapa tocată mărunt, mărarul şi pătrunjelul tăiate fin. Adaugi ouăle bătute ca pentru omletă şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

3.    Din compoziţia obţinută modelezi chifteluţe, le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei bine încins.

4.    Serveşti chifteluţele calde însoţite de salată asortată.

Mai multe