Orez cu legume la cuptor- Carmen Nadaban
Ingrediente: 650 ml apă, 150 g orez, 1 ceapă, 4 roşii, 1 ardei, un dovlecel, o vânătă, sare, piper, ulei.
Mod de preparare: Ceapa şi ardeiul se taie, dovlecelul şi vânăta se curăţă şi se taie cubuleţe. Legumele se pun într-o tigaie împreună cu uleiul şi se călesc.
Se adaugă sare şi piper după gust. Într-un vas de yena se pune apa şi orezul, iar deasupra se pun legumele călite. Se dă la cuptor pentru circa 30 - 40 minute până se face orezul.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook