Orez de vară cu pui pane - Alice Sandra Antal

23 iulie 2012 13:02   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 buc pulpe pui (tăiate în două), 1 cană orez, 1/2 ardei gras roşu, 1/2 ardei gras verde, 1 ceapă medie, 1 morcov, 3 căni apă, sare, piper, 2 ouă, 2 linguri făină albă.

Mod de preparare:

Fierbi pulpele apoi le laşi la răcit. Căleşti în puţin ulei ceapa, apoi adaugi celelalte legume tăiate cubuleţe.

După ce s-au înnăbuşit, adaugi orezul bine spălat şi 3 căni cu apă fierbinte (zeama de la carnea de pui).

Pui sare şi 1 linguriţă condiment gust de legume şi laşi la fiert la foc mic.

Baţi cele două ouă cu sare şi piper, treci bucăţile de pui prin făină şi ou şi le prăjeşti în ulei încins.

Le serveşti cu orez alături de o salată la alegere.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe