Ouă ochiuri cu spanac la cuptor

18 aprilie 2017 15:11   Rețete
Ultima actualizare:

Aceste arome se combină perfect. Pus într-un singur vas, spanacul este completat de delicioasele ouă şi de caşcavalul ras. După ce le vei da la cuptor, vei obţine în mai puţin de 20 de minute o mâncare delicioasă pe care o poţi savura la micul dejun sau la masa de prânz.

Ingrediente

6 ceşti baby spanac, proaspăt2 linguri unt nesărat1-2 cepe albe, tocate2 căţei de usturoi, mărunţiţi120 ml smântână pentru gătit1 lingură muştar cu boabe întregisarepiper negru măcinat8 ouă, la temperatura camerei60 g mozzarella, rasă25 g parmezan rascimbru verde, pentru decorcrutoane, pentru decor

Vezi cum se prepara ochiurile cu spanac la cuptor pe clickpoftabuna.ro

Afla cum se face negresa la cana pe clickpoftabuna.ro

Descopera reteta de omleta spaniola pe clickpoftabuna.ro

Mai multe