Ouă umplute cu mărar - Alice Sandra Antal
Ingrediente: 6 ouă, 1 cutie mică pate de pui, 1 lingură de smântână, 1 legătură de mărar, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari. Le laşi la răcit în apă rece, apoi le cureţi, le tai în două pe lung şi le scoţi gălbenuşul.
Galbenuşurile se pasează şi se amestecă cu pateul, smântâna şi mărarul tocat fin, sare şi piper.
Cu compoziţia obţinută se umplu jumătăţile de albuş. Se ornează fiecare cu un fir de mărar.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!