Pacheţele cu brânză Feta - Andrei Manz

21 iunie 2017 13:51   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

2 ouă, 200 g de brânză Feta, pătrunjel verde, 1 roşie, ½ pachet foi de plăcintă, piper, unt pentru uns tava.

Mod de preparare:

Se dă brânza pe răzătoare şi se amestecă cu pătrunjelul verde tocat mărunt, cu roşia tăiată cubuleţe şi cu ouăle bătute. Se condimentează cu piper după gust.

Foile de pşăcintă se desfac şi se taie în triunghiuri mai micuţe. Se ia din compoziţia de brânză, se aşează pe latura mare a triunghiului şi se rulează spre vârf îndoindu-se marginile în interior. Se unge o tavă cu unt, se aşează pacheţelele în tavă şi se introduce la cuptor până se rumenesc. După ce sunt gata se pot servi atât calde cât şi reci.

Mai multe