Paleuri cu dulceaţă de struguri- Alice Sandra Antal

5 octombrie 2012 13:28   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 200 g unt, 200 g zahăr pudră, 4 ouă, 300 g făină, o linguriţă esenţă de vanilie Dr.Oetker, un praf de sare.

Într-un castron amestecăm untul moale cu zahărul pudră. Apoi se adaugă ouăle, esenţa de vanilie, praful de sare. Continuăm să amestecăm cu mixerul până când obţinem o compoziţie omogenă.

Adăugăm făina în ploaie. Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt formăm fursecurile pentru paleuri cu ajutorul unei linguriţe. Se coc timp de 10 minute la foc mediu. Reci, le unim două câte două cu dulceaţă de struguri (sau orice fel). Le pudrăm cu zahăr vanilinat.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook

Mai multe