Pandişpan pufos cu pierisici – Felicia Vanea
1 martie 2016 13:28
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente
5 ouă
5 linguri zahăr
5 linguri ulei
6 linguri făină
esenţă de vanilie
1 plic praf de copt
piersici
zăhar pudră cu aromă de vanilie
Mod de preparare
Gălbenuşurile le mixăm cu zahărul şi uleiul până devin cremoase, albuşurile le batem spumă cu puţină sare. Gălbenuşurile le adăugăm peste albuşurile spumă, apoi adăugăm puţin câte puţin, făina şi praful de copt.
Turnăm compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină sau cu hârtie de copt.
Adăugăm jumătăţi de piersici şi dăm prăjitura la cuptorul preîncălzit, în prealabil, în jur de 35 minute, foc mediu.
Pudrăm prăjitura cu zahăr pudră cu aromă de vanilie şi o porţionăm după plac.