Papanaşi cu smântână şi dulceaţă - Itco Nely

22 martie 2012 16:44   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1 kg brânză de vaci, 2 ouă, 4 linguri de făinăcoajă de portolacă, esenţă de vanilie. Ne mai trebuie pentru ornat biluţele de papanaşi: miere de albine şi susan.

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele (brânza, ouăle. făina, coaja de portocale şi esenţa), se fac cerculeţele de papanaşi şi se pun la prajit.

Când sunt gata se ornează cu smântână şi dulceaţă, iar acele biluţe se trec prin miere de albine încălzită şi se presară susan.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe