Pappardelle cu sos de hribi – Albert Bertoni

21 august 2017 12:21   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

400 gr pappardelle

200 gr hribi

2 linguri ulei

100 gr jambon afumat

200 ml smântână de gătit

200 ml supă de pui

piper negru măcinat

1 ardei iute roșu

roșii cherry

fire de chivas.

Preparare:

Hribii se spală și se feliază. Într-o cratiță se încinge untul și se pune jambonul marunțit la călit. După ce se rumenește, se adaugă hribii și se călesc împreună 2-3 minute. Turnăm smântâna și supa de pui. Fierbem la foc scăzut 6-8 minute sau până când sosul capătă consistență. Pastele se fierb în apă cu sare și se scurg. În momentul servirii puneți pastele în farfurii, adăugați un polonic de sos, decorați cu roșii cherry, ardei iute și fire de chivas.

Mai multe