Papricaş de pui. Reţetă tradiţională ungurească

14 septembrie 2016 12:16   Rețete
Ultima actualizare:

Pentru această reţetă tradiţională ungurească de papricaş de pui ai grijă să foloseşti cea mai bună boia dulce pentru că este unul dintre principalele ingrediente, plus că ea este cea care dă aromă preparatului. Te vei convinge chiar de la prima înghiţitură!

Papricaş de pui. Reţetă tradiţională ungurească – Ingrediente

2 + 1 linguri făinăulei pentru prăjit4 pulpe de pui cu os şi pieliţe3 linguri boia dulce1 ardei gras roşu, tocat3 căţei usturoi, pisaţi1 ceapă, tocată2 linguri bulion2 căni supă de pui3⁄4 cană smântână2 linguri pătrunjel tocatpipersare

Află cum se prepară papricașul de pui pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se face ciorba de pui cu fasole.

Află cum se prepară celebrele chiftele mănăstirești de fasole.

Mai multe