Pască sănătoasă fără gluten și zahăr

13 aprilie 2017 16:35   Rețete
Ultima actualizare:

Atât zahărul cât și glutenul ar trebui excluse din alimentația ta din cauza riscurilor pe care le au asupra sănătății. Dacă ai intoleranță la gluten, te lupți cu kilogramele în plus, ai predispoziție la diabet sau doar vrei să ai un stil de viață sănătos, pasca fără aluat, fără zahăr și grăsimi este o alegere potrivită.

Îți prezentăm o nouă modalitate de a pregăti celebra pască într-un mod sănătos, dietetic și gustos.

Iată ce ai nevoie:

(pentru o tavă cu diametrul de 20 de centimetri)

- 600 grame brânză de vaci dulce

- 4 ouă- 5 linguri miere- 1 linguriţă scorţişoară- coaja rasă de la o lămâie- coaja rasă de la o portocală- 1 vârf de cuţit sare- 40 g stafide înmuiate în prealabil în puţin lapte cu esenţă de rom

- hârtie de copt

Află pe clicksanatate.ro modul de preparare și câteva ponturi în plus!

Așa alegi cosmeticele pentru cadourile de Paște!

Uită de balonare cu liliac!

Mai multe