Pastă de ton - Nadaban Carmen
Ingrediente: 1 conservă ton, 1/2 de lămâie, 1 ceapă, 2 felii pâine, 25 ml lapte, 50 / 70 ml ulei, sare.
Mod de preparare: conserva de ton se pune într-o strecurătoare. feliile de pâine se înmoaie în lapte, după care se storc bine şi se pun într-un bol.
Peste pâine se toarna cate un pic de ulei si se mixeaza ca si la maioneza pana se obtine o pasta. se adaugă tonul scurs şi se mixează bine.
Ceapa se curăţă şi se dă pe razitoarea mică. Se adaugă ceapa în compoziţia de peşte, se adaugă şi sucul de la lămâie (dupî gust) şi sare.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!