Paste cu aripioare de pui şi fulgi de porumb- Mărginean Alina

24 iunie 2012 13:06   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: Un pachet paste (dupa preferinţa fiecăruia), 2 fire ceapă verde, 2 fire usturoi, o linguriţă busuioc, sare şi piper după gust, 2 linguri ulei.

Pentru aripioare aveţi nevoie: 8 aripioare de pui, o lingură vegeta, ulei pentru prăjit, 2 linguri făină, 2 ouă, 150 g fulgi de porumb.

Mod de preparare: Pastele se fierb în apă cu sare apoi se clătesc bine cu apă rece. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt apoi se adaugă busuiocul, sarea şi piperul iar la urmă pastele fierte se lasă câteva minute apoi se scot pe o farfurie!! Aripioarele de pui se fierb în apă cu o lingură vegeta apoi se dau prin făină, ou bătut şi fulgi de porumb şi se prăjesc pe fiecare parte în ulei încins!

Se servesc alături de paste!

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe