Paste cu cremă de vanilie - Carmen Nadaban
Ingrediente: 2 linguri unt, 4 ouă, 750 ml lapte, 400 g paste, 100 g zahăr, 40 g amidon, 1 esenţă vanilie.
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert în apă cu sare respectându-se instrucţiunile de pe pachet. Când au fiert se pun într-o strecurătoare şi se trec printr-un jet de apă rece.
Separat se amestecă o parte din lapte cu amidonul, apoi încet se toarnă şi restul de lapte, zahărul, esenţa de vanilie şi ouăle şi se mixează toate bine.
Se unge un vas de yena cu untul, se adaugă pastele şi peste ele se toarnă compoziţia de lapte. se introduce la cuptor pentru 45 minute.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!