Paste fundiţe cu ciuperci şi brânză
Dacă vrei să încerci un preparat deosebit la o cină romantică în doi, atunci această reţetă cu siguranţă vă va încânta simţurile. Când dragostea pluteşte în aer, aromele din farfuriile voastre vă vor cuceri, începând de la gustoasele ciuperci, brânză, spanac şi o porţie zdravănă de paste acoperite cu un sos uşor şi cremos. Încearcă şi tu aceste paste farfalle sau fundiţe cu ciuperci şi brânză de capră!
Paste fundiţe cu ciuperci şi brânză – Ingrediente
450 g paste farfalle nefierte, din făină integrală2 linguri de unt2 linguri de ulei680 g ciuperci proaspete, feliate50 g usturoi şi ceapă tocate cât mai fin80 ml vin alb120 g smântână grasă1 linguriţă sare240 ml supă concentrată de supă sau legume (dacă vrei, poţi folosi apă)60 g parmezan120 g spanac, tocat180 g brânză de capră
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară o porţie de paste fundiţe cu ciuperci şi brânză!