Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane

14 octombrie 2019 21:41   Rețete
Ultima actualizare:

Ce poate fi mai delicios decât un păstrăv în crustă de mălai. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, acest tip de peşte are şi un gust desăvârşit şi este uşor de preparat. Îţi oferim, mai jos, o reţetă inedită de păstrăv, care se serveşte cu mujdei şi cu mămăligă pane. Un deliciu!

Reţeta a fost prezentată de un concurent la emisiunea Chefi la cuţite, de la Antena 1, de un concurent al show-ului culinar.

Ingrediente Reţeta Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane

4 păstrăvi refrigeraţi 

Sare şi piper

300 ml ulei

500 gr mălai

200 gr unt

200 gr fulgi de porumb

4 ouă

2 căpăţâni de usturoi

mix de flori comestibile

germeni mazare 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Fostul soţ al Elenei Ionescu, primele declaraţii despre divorţ: ”Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă!”

Mai multe