Păstrăv somonat cu sos alb

24 iunie 2016 12:14   Rețete
Ultima actualizare:

Păstrăvul somonat este un mix de două feluri de peşte foarte căutate şi apreciate în rândul celor care obişnuiesc să mănânce peşte: somon şi păstrăv. Rezultatul este un păstrăv cu carne roşie. Iar noi v-am pregătit cea mai bună reţetă de păstrăv somonat cu sos alb.

Păstrăv somonat cu sos alb – Ingrediente (4 porţii)

4 păstrăvi somonaţi potriviţiuleioregano

Pentru sos20 g unt20 g făină200 ml lapte30 ml smântână1 vârf cuţit pipersareulei

Pentru garnitură150 g orez cu bob lunguntsare

Pentru decor4 tije de rozmarin sau tarhonfrunze de ceapă chivas

Află cum se prepară rețeta cu păstrăv somonat pe clickpoftabuna.ro.

Descoperă în acest VIDEO cum să mănuiești cuțitul de chef corect.

Cum gătești cele mai bune sarmale.

Mai multe