Pere trase-n ciocolată şi praf de biscuiţi- Butnaru Daniela

26 august 2012 13:32   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 6 pere, 8 biscuiţi, 4 linguri cacao, 4 linguri zahăr, 100 g unt, 4 linguri apă.

Mod de preparare: Biscuiţii se strivesc cu sucitorul, perele se curăţă de coajă iar glazura de ciocolată se face din zahăr, cacao, apă şi unt - se amestecă cacao+zahăr+apă, se fierbe la foc mic iar când începe să se îngroaşe, se închide şi se adaugă untul.

Se lasă la răcit şi se îmbracă perele în sos apoi se presară praful de biscuiţi. Un deliciu.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook

Mai multe