Piept de pui cu ciuperci şi rozmarin

10 ianuarie 2017 14:57   Rețete
Ultima actualizare:

În cazul în care te consideri „fanul numărul 1“ al preparatelor cu carne de pui, e musai să încerci această reţetă. Pieptul de pui este delicios în combinaţie cu ciupercile, iar rozmarinul îi dă o aromă aparte. Serveşte-i pe cei dragi cu această mâncare şi vei primi o mulţime de complimente.

Ingrediente

3 bucăţi mari de piept de pui dezosat4 linguri de unt1 lingură ulei300 g ciuperci champignon mici1 căţel de usturoi, mărunţit120 ml supă de pui1 linguriţă rozmarin mărunţit240 g smântână grasă

Pentru făina asezonată

1 cană făină2 linguriţe sare1 linguriţă piper măcinat2 linguriţe usturoi pudră

Află cum se prepară pieptul de pui cu ciuperci și rozmarin pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se prepară ciupercile umplute cu brânză și parmezan.

Știi cum se prepară cea mai bună plăcintă cu ciuperci și bacon?

Mai multe