Piept de pui cu legume, la grătar - Trica Maria Angelica

10 iulie 2012 13:09   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui, 4 roşii, 4 ardei, 2 morcovi, 1 dovlecel, condiment pentru friptură de pui, sare, ulei.

Mod de preparare: se spală pieptul de pui, se unge cu ulei şi se presară cu condiment pentru friptură de pui.

Se spală legumele. Pe grătarul încins, se frige pieptul de pui împreună cu legumele.

Când legumele sunt gata, se curaăţă de coajă şi cotoare şi se sărează după gust.

Pieptul de pui se serveşte alături de legumele fripte.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe