Piept de pui cu sos - Laurenţia Cornea

11 decembrie 2017 12:29   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 

1 piept de pui

sare

busuioc

rozmarin

sos de soia

1 portocală

1 lingură paste de tomate

100 ml vin.

Preparare:

Pieptul de pui îl spălăm, îl ştergem cu un prosop de bucătărie şi îl tăiem în două. Într-o farfurie adăugăm pasta de tomate (amestecată cu puţină apă), sos de soia, zeama de la portocală, sare, piper, busuioc, după gust şi amestecăm bine cu grijă, după care condimentăm carnea. Adăugăm într-o tavă (o ungem cu ulei) o cană de apă şi 100 ml vin şi dăm la cuptor circa 40 minute (eu am adăugat şi jumătate de portocală tăiată felii cu tot cu coajă). Lăsăm să se răcească puţin înainte.

Mai multe