Pizza cu blat de spaghete – Laurenţa Cornea

16 februarie 2016 12:11   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

•           500 g spaghete

•           3 ouă

•           300 ml lapte

•           300 g brânză de vaci

•           Sare

•           fluierar

•           ardei

•           guşă

•           porumb dulce

•           200 g caşcaval

•           100 ml suc de roşii

Mod de preparare

Spaghetele le fierbem în apă cu sare. Le scurgem de apă şi le trecem pe sub jet de apă. Într-un  bol amestecăm ouăle cu laptele, sare, piper, adăugăm brânză şi amestecăm bine. Adăugăm cu grijă spaghetele şi amestecăm bine. Turnăm amestecul într-o tavă unsă şi tapetată, adăugăm ardei tăiaţi fâşii, guşa tăiată felii, porumbul. Deasupra adăugăm caşcavalul ras şi sucul de roşii. Dăm la cuptorul încălzit până ce se topeşte caşcavalul.

Mai multe