Pizza de casă cu parizer de curcan - Antal Alice Sandra

7 mai 2012 14:02   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: Blat: 600 g făină, 1 cubuleţ de drojdie, 50 ml ulei, 20 g zahăr, sare.

Topping: 300 g parizer de curcan, 1 ardei gras roşu, 1 borcan ciuperci, 3 ouă, 2 fire ceapă verde, ketchup dulce, condimente pentru pizza.

Mod de preparare:

Amestecaţi drojdia cu zahărul şi 100 ml apă caldă. După dospire, amestecaţi cu făina, sarea, uleiul, 300 ml apă caldă, frământaţi şi lăsaţi la crescut.

Între timp, feliaţi parizerul, clătiţi ciupercile cu apă, tăiaţi bucăţele ardeiul şi bateţi ouăle într-un bol cu sare şi piper.

În tava de aragaz întindeţi aluatul.

Peste aluat puneţi ketchup, apoi aşezaţi feliile de parizer, ardeii, ciupercile, ceapa verde, apoi ouăle bătute.

Adăugaţi condimentele de pizza iar tava astfel pregătită o băgaţi la cuptor pentru 40 minute. Serviti cu ketchup.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe