Plăcintă cu carne de porc

19 septembrie 2014 11:24   Rețete
Ultima actualizare:

Este ideală pentru aperitiv, dar și ca prânz pentru pachețelul de la serviciu.

Pentru aluat:› 15 linguri ulei › 15 linguri apă minerală› 1 praf de copt stins cu zeamă de lămâie› făină cât cuprinde › 1 praf de sarePentru umplutură:› 5 ardei capia copţi şi curăţaţi › 1-2 buc. praz tocat› 500 g brânză de capră › 2 cotlete de porcfără os › sare › piperPentru decor:› 1 ou bătut › frunzuliţe de busuioc

Cum se preparăPui făina într-un vas, torni praful de copt, uleiul, apa minerală şi sarea şi frămânţi un aluat până ţi se dezlipeşte de pe degete. Dai la frigider.

Află cum se prepară plăcinta pe clickpoftăbună.

Mai multe