Plăcintă vegetariană
30 ianuarie 2014 9:45
Rețete
Ultima actualizare:
Bogată în vitamine, această plăcintă este ideală pentru cei care au grijă de sănătatea lor.
Ingrediente:
4 linguri de ulei de măslineo ceapă mare tăiată4 căței de usturoi zdrobiți2 linguri de pudră de curry2 linguri de chimion tocat2 ardei grași verzi sau roșii tocațio vânătă mică tăiată bucăți450 de grame de roșii tocateo jumătate de cană de apă500 de grame de cartofi roșii tăiați pe jumătateo jumătate de cană de lapteo cană de mazăre congelatăo jumătate de cană de parmezan rasun vârf de cuțit de sare și unul de piper, după gust
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-o tigaie pusă pe foc mediu, încingeți o linguriță de ulei. Căliți apoi în el, timp de 5 minute, ceapa, usturoiul, pudra de curry și chimionul.