Poale-n brâu cu brânză dulce și stafide

18 septembrie 2015 10:50   Rețete
Ultima actualizare:

Iată o rețetă tradițională românească, foarte apreciată și iubită de toți, poale-n brâu cu brânză dulce și stafide. Cine nu a încercat aceste minunății, nu ar trebui să mai aștepte, ci să prepare cât mai repede aceste brânzoaice extrem de bune, specialități ca la bunica.

Deși poate părea greu de făcut la prima vedere, merită tot efortul. Lucrurile bune necesită timp, dăruire și talent. Așadar, apucați-vă de treabă numaidecât.

Ingrediente  Poale-n brâu cu brânză dulce și stafide:

Pentru aluat:

500 de grame de făină240 de ml de lapte25 de grame de drojdie proaspătă2 ouă potrivite60 de grame de unt90 de grame de zahăr1 vârf de cuțit de sareCoaja de la 1 portocală

Pentru umplutură cu brânză dulce și stafide:

350 de grame de brânză de vaci bine scursă150 de grame de zahăr2 ouăCoaja rasă de la o portocală2 linguri de griș60 de grame de stafide1 vârf de cuțit de sare1 plic de zahăr vanilat1 gălbenuș ou cu 2 linguri de lapte pentru uns

Află cum se prepară plăcintele poale-n brâu pe clickpoftabuna.ro.

Mai multe