Prăji «Krem a la Krem» - Ichim Andreea Denisa

19 iunie 2017 14:12   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

Blat: 4 ouă, 4 linguri de zahăr, 1 plic Creme Ole de ciocolată.Crema: 200 ml lapte rece, 200 ml frişcă, 1 plic Creme Ole de vanilie.Glazura: 2 linguri zahăr, 2 linguri apă, 100 g unt, 100 g ciocolată, 1 lingură de rom.

Preparare

Blat: Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul şi se mixează până devin ca o bezea. Se adaugă gălbenuşurile, se omogenizează, iar la final plicul de Creme Ole. Se pune în tavă cu hârtie de copt (20x30), se dă la cuptor 20-25 minute. Se scoate şi se lasă la răcit.

Crema: Laptele, frişca şi plicul de Creme Ole se bat împreună.

Glazura: Se pun în ibric la topit pe abur, se lasă 1-2 minute la răcit.

Asamblare: Se pune blatul pe un platou, se pune crema şi se glazurează.

Mai multe