Prăjitură «Boema»

5 iulie 2013 10:35   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru blat: 6 ouă, 6 linguri zahăr, 3 linguri făină, 3 linguri cacao, 1 praf de copt

Pentru bezea: 6 albuşuri, 12 linguri zahăr, 1 linguriţă oţet

Pentru sirop: 200 ml apă, 12 linguri zahăr, 1 esenţă de rom

Pentru cremă: 6 gălbenuşuri, 12 linguri zahăr, 100 ml cafea, 2 linguri cacao, 250 g margarină, 50 g ciocolată albă pentru decor

Preparare

Pentru blat, baţi albuşurile spumă tare, adaugi zahărul şi baţi până se topeşte. Pui gălbenuşurile treptat şi la final încorporezi făina cernută cu praful de copt şi cacaua. Torni aluatul într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Îl introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30-40 de minute.

Intră aici ca să afli cum prepari crema cu cafea şi cacao

Mai multe