Prăjitura „Buturuga“. Reţeta clasică
30 octombrie 2015 11:07
Rețete
Ultima actualizare:
Copilăria noastră avea deseori gustul şi aroma unei prăjituri „Buturuga“ preparată după o reţetă clasică. Ne-am gândit să vă provocăm de data aceastra la prepararea acestui desert tocmai ca o invitaţie la o călătorie în timp, către anii copilăriei.
Prăjitura „Buturuga“. Reţeta clasică – Ingrediente (8 porţii)
Pentru blat6 ouă6 linguri de zahăr6 linguri de făină100 g nuci măcinate2 linguri cacao
Pentru umplutură200 g unt200 g zahăr4 ouă50 g pudră de cacaozahăr vanilat sau esenţă de vanilie
Ingrediente nuci pralinate100 g zahăr100 g miez de nucă
Ingrediente decor1 albuş2 linguri de zahăr
Află cum se prepară prăjitura buturuga pe clickpoftabuna.ro.