Prăjitură cu cremă Tiramisu - Trica Maria Angelica
Ingrediente pentru foi: 4 ouă, 3 linguri cacao, 6 linguri miere, 1 linguriţă amoniac, 250 g margarină, esenţă de rom, 500 g făină.
Pentru cremă: 2 plicuri cremă Tiramisu, lapte cât este inscripţionat pe pachet.
Pentru ornat: 2 linguri cacao.
Mod de preparare:
Pentru foi: într-un vas se pun ouăle, margarina tăiată bucăţi, mierea şi se bate cu furculiţa.
Se adaugă cacao, amoniacul stins cu oţet, esenţa de rom şi făina şi se face un aluat moale.
Se lasă 30 de minute să se odihnească şi apoi se întind 3 foi, care se coc pe dosul unei tăvi.
Se umplu cu cremă Tiramisu, preparată după instrucţiunile de pe pachet.
Deasupra se întinde un strat din aceeaşi cremă şi se pudrează cu cacao.
Poftă bună!
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!