Prăjitură cu migdale

26 ianuarie 2016 10:57   Rețete
Ultima actualizare:

Menta, pe care o poţi folosi la decorarea acestei prăjituri, este originară din zona mediteraneeană, dar creşte astăzi peste tot în lume. Menta are o aromă caracteristică, plăcută şi proaspătă, iar gustul este mentolat şi puternic. Ea poate fi folosită atât crudă, cât şi uscată. La noi se consumă mai mult uscată, la prepararea ceaiurilor şi în prăjituri. -

Ingrediente (8 porţii)

Pentru blat150 g biscuiţi cu cereale50 g migdale50 g unt1 linguriţă esenţă migdale

Pentru umplutură700 g brânză de vaci50 g zahăr pudră4 ouă2 linguri lichior de migdale300 g ciocolată albă125 g smântână

Pentru decor100 g migdale prăjite50 g sos de ciocolată neagrăfrunze de mentă proaspătă

Află cum se prepară prăjitură cu migdale pe clickpoftabuna.ro.

Mai multe