Prăjitură Lămâiţa cu biscuiţi
15 septembrie 2015 10:45
Rețete
Ultima actualizare:
riginea lămâilor se pierde în negura timpului. Ele au ajuns în Europa aduse de cruciaţi. Astăzi, lămâiul este cultivat în toate ţările subtropicale şi tropicale, dar SUA şi Mexic sunt producătorii principali, urmate de Spania, Italia şi Grecia.
Zeama de lămâie atât de populară în zonele mediteraneene, este folosită frecvent şi în gastronomia românească datorită aromei puternice şi gustului acid. Bucură-te şi tu de gustul acrişor al acestui fruct pregătim o prăjitură Lămâiţa cu biscuiţi.
Prăjitură Lămâiţa cu biscuiţi – Ingrediente
300 g biscuiţi500 ml lapte2 ouă5 linguri făină150 g zahăr1 pachet margarină1 esenţă de vanilie2 lămâi verzi