Prăjitura „Sărut de ciocolată“, cel mai rafinat desert
12 iulie 2017 10:09
Rețete
Ultima actualizare:
Un desert delicios cu trei straturi de ciocolată, această prăjitură îți va încânta simțurile și te va cuceri de la prima degustare. Încercă și tu un „sărut de ciocolată“ și împarte-l și cu cei dragi!
Ingrediente
Primul blat
200 g ciocolată amăruie
120 g unt nesărat
4 ouă
1 linguriță esență de vanilie
3 lingurițe cafea instant
1 praf de sare
80 g zahăr brun
50 g făină
Prima cremă
5 lingurițe apă fierbinte
200 g ciocolată amăruie topită
2 linguri pudră de cacao
200 ml frișcă lichidă
1 lingură zahăr tos
1 praf de sare
A doua cremă
1 plic gelatină
170 g ciocolată albă sau fulgi de ciocolată albă
170 ml frișcă lichidă
50 ml apă rece