Pregătește masa de Paște - Ciorbă de miel

8 aprilie 2014 8:17   Rețete
Ultima actualizare:

Nimic nu se compară cu o ciorbă de miel servită împreună cu familia în prima zi de Paște.

Ingrediente:

1 cap de miel½ kg coaste2 morcovi6-8 cepe verzi4 fire usturoi cu frunze1 l borş1 pahar orez1 pahar smântână1 ou crud1 legătură pătrunjel1 legătură leuştean1 lingură sare

Mod de preparare:

Cureţi carnea, o tai bucăţi şi o speli în mai multe ape reci, apo o aşezi într-o oală mai mare, torni apă cât să o acoperi şi o pui la fiert. Laşi să dea în clocot, arunci apa, speli oala şi carnea, adaugi 2 l de apă rece şi o pui la fiert, la foc potrivit.

După 30 de minute, adaugi 2 morcovi curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi felii pe lung, ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi 1 lingură cu sare. Fierbi în continuare până când se înmoaie legumele.

Rețeta completă pe clickpoftabuna.ro

Mai multe