Prepară cele mai bune rondele crocante cu ciocolată!

8 iulie 2013 8:45   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 ouă, 200 g zahăr, 250 g margarină, 1 linguriţă bicarbonat, coajă de lămâie rasă, 400 g făină, 2 linguri pudră de cacao, 100 g nucă

Pentru glazură: 150 g ciocolată, 2 linguri lapte, 1 lingură unt

Pentru umplutură: 200 g frişcă

Pentru decor: miez de nucă sau fructe confiate, aşchii de ciocolată

Mod de preparare:

Freci margarina cu zahărul până devine spumoasă. Adaugi ouăle pe rând, coaja de lămâie rasă, nuca măcinată şi apoi, treptat, făina cernută cu bicarbonatul şi pudra de cacao.

Frămânţi până obţii un aluat consistent şi omogen. Întinzi aluatul în foaie, decupezi cu gura unui pahar rondele, pe care le aşezi pe o tavă unsă, tapetată cu făină, şi le coci, la temperatură potrivită, circa 30 de minute.

Află aici cum montezi desertul

Mai multe