Pui Cacciatore. Reţetă tradiţională din Italia

10 august 2016 13:27   Rețete
Ultima actualizare:

Această reţetă tradiţională din Italia de pui cacciatore este o alegere potrivită pentru o masă în familie. „Cacciatora“ se traduce prin „vânător“ în română, iar la prepararea acestui fel de mâncare, se folosea pe vremuri carne de iepure şi era ca un fel de tocăniţă a vânătorului.

Pui Cacciatore. Reţetă tradiţională din Italia – Ingrediente

1,5 kg ciocănele şi pulpe de puisarepiper1 lingură unt1 lingură ulei de măsline1 ceapă, tocată4 căţei usturoi, pisaţi1 lingură pastă roşii1/2 linguriţă busuioc uscat1/2 linguriţă oregano uscat1 cutie roşii tocate în suc propriu1 cană vin alb2 morcovi, tăiaţi bucăţi1 ardei gras roşu, tocat1 ardei gras galben, tocat300 g ciuperci, tăiate în sferturi1 mână măsline kalamat6 crenguţe cimbru proaspăt1 cană sau mai mult de supă de pui1 mână pătrunjel tocat

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Mai multe