Pui cu urechi de lemn - Verdeş Daniela
6 iunie 2017 14:32
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente:
30 g ciuperci de lemn (se găsesc în magazinele chinezeşti, uscate, la pungi de 100 g şi 200g), 2 ardei graşi roşii, 2 ardei grşi galbeni, 1 morcov, mai măricel, 300 g carne de pui (se poate pune şi mai mult, după preferinţe), 50 g sos de soia.Preparare:
Mai întâi se pun într-un vas cu apă rece ciupercile de lemn, să se umfle. (se fac foarte mari). Se taie: ardeii, morcovul şi carnea, în bucăţi mai mari. Legumele sunt trase în tigaie până devin puţin moi, apoi se pun ciupercile să se undească şi ele, separat bucăţelele de carne se prăjesc, iar la sfârşit se încorporează legumele şi carnea, se adaugă sosul de soia, şi se mai ţine pe foc încă vreo 5 minute. Nu se pune sare deoarece sosul de soia este sărat.