Pui învelit „tras în ţeapă“

13 iunie 2014 8:31   Rețete
Ultima actualizare:

Orice sugestie pentru un picnic în aer liber este binevenită în aceste zile, mai ales că ne aflăm deja la sfârşit de săptămână. Aşa că, iată care este reţeta noastră pentru un grătar reuşit:

Dificultate micăPreparare 40′Pentru 4 porţii

Ingrediente

12 felii de bacon1 piept de pui mare4-5 ciuperci2 castraveţi muraţibusuioccimbrutarhonsarepiper

Mod de preparare

Fierbi pieptul de pui în apă cu puţină sare, îl dezosezi şi îl tai în fâşii mai grosuţe.

Cureţi ciupercile şi le tai bastonaşe potrivite ca mărime. Procedezi la fel cu castraveţii muraţi.

Aşezi câte o felie de bacon pe planşetă, potriveşti la un capăt câte o fâşie de carne, un bastonaş de ciuperci şi unul de castraveţi muraţi.

Vezi continuarea modului de preparare.

Mai multe