Pui la cuptor, marinat în lapte bătut

7 iunie 2016 17:29   Rețete
Ultima actualizare:

Dacă te-ai săturat de clasicele pulpe de pui prăjite în ulei, încearcă această reţetă simplă. Puiul se lasă la marinat peste noapte, dar rezultatul este de-a dreptul delicios. Află cum se prepară acest pui la cuptor, marinat în lapte bătut şi impresionează-i pe cei dragi, la cină.

Pui la cuptor, marinat în lapte bătut – Ingrediente

480 ml lapte bătut2 ouă mari1 ceapă albă, dulce2,5 – 2,7 kg bucăţi de pui (piept tăiat în două, pulpe superioare, inferioare sau aripioare)500 g făină cu agent de creştereulei vegetal, pentru prăjit5 linguriţe sare, plus alte 3 linguriţe1 linguriţă piper negru, măcinat120 ml apă

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Încearcă şi reţetele noastre de pui în sos cremos sau de pui cu sos de lămâie

Mai multe