Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb

6 decembrie 2016 15:09   Rețete
Ultima actualizare:

Acest preparat este simplu de făcut. Mâncarea este făcută în întregime într-o singură tigaie, iar baconul şi ceapa caramelizată îi dau un plus de savoare cărnii de pui. Încearcă sosul de vin alb şi vei vedea cât de delicioasă este carnea după ce o scoţi din cuptor.

Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb – Ingrediente

3 felii de bacon60-70 g făinăsarepiper2 linguriţe ierburi aromatice, după preferinţă900 g pulpe superioare de pui, cu pieliţă1-2 linguri ulei de măsline2 cepe, tăiate rondele subţiri120 ml vin alb sec240 ml supă de puipătrunjel verde sau uscat, pentru ornat

Află cum se prepară puiul la tigaie cu bacon pe clickpoftabuna.ro.

Cum faci cea mai bună pulpă de curcan la cuptor.

Cum se prepară pieptul de curcan cu pâine.

Mai multe