Pui picant în sos de vin alb
17 noiembrie 2015 11:00
Rețete
Ultima actualizare:
Puiul este o carne la îndemâna oricui, uşor de preparat şi pentru orice buzunar. Deliciile preparate din carne de pui sunt felurite. Unele mai picante, altele mai dulcege, unele acrişoare, altele în sosuri fel de fel. Avem azi pentru voi o reţetă de pui picant în sos de vin alb, o reţetă care are nevoie de mai multe mirodenii.
Pui picant în sos de vin alb – Ingrediente (4-5 porţii)
1 pui3 cepe3 căţei de usturoi2 ardei graşi roşii1 ardei gras verde4 roşii mari5 linguri ulei100 g bacon1 linguriţă ierburi aromate1 linguriţă boia iute100 ml vin alb secsarepiper1 foaie de dafin
Află cum se prepară puiul picant în sos de vin alb pe clickpoftabuna.ro.