Pui şi ciuperci în sos de vin

26 august 2016 13:10   Rețete
Ultima actualizare:

Ni se făcuse poftă de o reţetă cu carne, dar o reţetă ceva mai specială. Nu complicată, fără fasoane, dar care efectiv să te facă să-ţi aminteşti de ea cu plăcere şi…cu poftă. Aşa că, după mai multe zile cu reţete de legume, am încercat această reţetă de pui şi ciuperci în sos de vin. Absolut delicioasă!

Pui şi ciuperci în sos de vin – Ingrediente

3 bucăţi piept de pui, fără pieliţe, tăiate pe jumătatesarepiper4 căni apă rece¼ cană zahărsare350 g ciuperci, tăiate felii2 linguri unt2 linguri ulei de măsline2 căţei usturoi, pisaţi2 cepe, tocate fin1 cană supă de pui½ cană vin alb, sec½ cană smântână2 crenguţe de cimbru1 linguriţă muştar1 linguriţă amidon de porumb, dizolvat într-o jumătate de cană de supă de pui

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Mai multe