Pui Tetrazzini cu mazăre şi sos pesto

10 martie 2017 12:04   Rețete
Ultima actualizare:

Această mâncare a fost denumită după interpreta de operă Luisa Tetrazzini, o renumită soprană italiană care a trăit între 1871 şi 1940. Tetrazzini este, de fapt, un preparat american, făcut cu carne de pui tăiată cubuleţe sau cu fructe de mare. Este servit fierbinte, alături de linguine, spaghete sau alte tipuri similare de paste subţiri.

Pui Tetrazzini cu mazăre şi sos pesto – Ingrediente (8 porţii)

3 căţei de usturoi, mărunţiţi1 ceapă mică, tocată60 g unt32 g făină500 ml lapte250 ml supă de pui125 g sos pesto, preparat anterior450 g spaghete, fierte conform instrucţiunilor de pe pachet150 g mazăre congelată250 g carne de pui fiartă, tăiată cubuleţe115 g brânză cheddar, rasă45 g pesmet

Află cum se prepară puiul Tetrazzini cu mazăre pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se fac cele mai bune chiftele de mazăre.

Descoperă rețeta perfectă de chifteluțe suedeze.

Mai multe