Pulpă de curcan la cuptor
Carnea de curcan se numără printre cele mai sănătoase, fiind recomandată în special celor care au colesterolul mărit. Preparată la cuptor, alături de ierburi aromate, ea capătă o savoare aparte. Astfel, vei obţine cea mai bună reţetă de pulpă de curcan la cuptor.Pentru fiecare 400 de grame de carne de curcan, socotește 50 de minute de stat la cuptor. Pentru a obține o carne mai fragedă, poți pune în tavă și 100 ml de suc de ananas.
De ce ai nevoie ca să prepari pulpă de curcan la cuptor:
1 pulpă superioară curcan1 căpățână usturoi1 crenguță rozmarin2 mâini frunze busuioc proaspăt50 ml ulei de măsline150 g crutoane1 lămâie1 ceapă200 g roșii cherry1 l vin albsarepiper
Cum prepari pulpă de curcan la cuptor afli de pe clickpoftabuna.ro
Hai să vezi și cum să faci lasagna de vită cu ciuperci şi sos bechamel