Pulpă de iepure la grătar - Stoica Adina
Ingrediente:
1 borcan ciuperci întregi, 2 cepe, 1 legătură pătrunjel verde, 100 g unt, 1 ceașcă cu vin alb, sare, 6 căței usturoi, 2 pulpe iepure, piper, maghiran.
Iepurele este crescut de noi, pus la saramură și fum, este o specialitate care ne place foarte mult (se poate servi și ca pastramă, dar și la grătar)
Am avut un iepure afumat (făcut de noi în casă) și mă întrebam ce să fac, am găsit.....
Din iepure am folosit doar pulpele (a fost afumat și cu cimbru). Ciupercile le clătim și le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele.
Ceapa curățată o tăiem peștișor și o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul și vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul, 1 linguriță maghiran și pătrunjelul tocat.
Între timp, punem pulpele la grătar, întorcându-le pe ambele părți.
Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci.
Servim cu un pahar de vin! Poftă bună!