Pulpă de miel cu cartofi - Trica Maria Angelica

12 aprilie 2012 15:13   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1kg pulpă de miel, 1 kg cartofi noi, 100 g unt, 3 cepe, cimbru, sare, 200 ml supă de carne, 1 legătură pătrunjel verde.

Mod de preparare: se pune untul într-o tavă, se pune pulpa de miel, ceapa tocată, se presară cu cimbru şi sare, apoi se acoperă cu folie de aluminiu.

Se bagă tava la cuptor, pentru a se înăbuşi carnea, adăugând apă caldă până se înmoaie şi când este aproape gata se pun cartofii şi supa de carne şi se lasă să fiarbă până când cartofii sunt moi.

Se presară deasupra pătrunjel verde tocat.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe