Pulpe de pui cu cârnaţi şi măsline - Alice Sandra Cojan

12 septembrie 2017 15:47   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

4 pulpe de pui, 2 cârnaţi afumaţi, 100 g măsline, 4 cartofi, 100 ml sos de roşii, 2 foi de dafin, pătrunjel, ulei, sare, piper.                                                                       

Preparare

Într-o tigaie se prăjesc pulpele de pui tăiate pe jumătate. Când sunt prăjite pe ambele părţi, se adaugă cârnaţii tăiaţi în bucăţi. Se stinge cu sosul de roşii şi o ceşcuţă de apă caldă. Se adaugă cartofii, tăiaţi în 6, măslinele, foile de dafin. Se adaugă un praf de sare şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când este totul aproape fiert, se transferă mâncarea într-un vas de ceramică şi se dă la cuptor încă 10 minute. Se aromatizează cu pătrunjel.

Mai multe