Reţetă bosniacă de plăcintă cu carne de vită. Burek

12 septembrie 2016 12:10   Rețete
Ultima actualizare:

Ne place să vă oferim de fiecare dată reţete inedite sau reţete de bucătăriile internaţionale. Am făcut călătorii culinare prin Franţa, Spania, Italia, China, Suedia, Australia, Irlanda şi multe altele. De data asta ne oprim în Bosnia pentru burek, o reţetă bosniacă de plăcintă cu carne de vită. O sa vă placă!

Reţetă bosniacă de plăcintă cu carne de vită. Burek – Ingrediente (4 porţii)

Pentru umplutură2 linguri ulei de măsline1 ceapă, tocată fin2 căţei usturoi, pisaţi400 g carne tocată de vită3 linguri pătrunjel proaspăt, tocat fin½ linguriţă sare½ linguriţă piper¾ lingură boia dulce

Pentru aluat1 pachet foi de plăcintă1/4 cană unt topit1 lingură seminţe susan1 ou, bătut puţin cu o linguriţă de apăiaurt pentru servit

Află cum se prepară plăcinta cu carne de vită, burek, pe clickpoftabuna.ro.

Descoperă rețeta clasică de papanași.

Vezi cum se prepară conopida murată.

Mai multe