Reţeta câştigătoare de la cititori- Brioşe cu cioco şi cafea - Violeta Postolache

8 februarie 2013 12:24   Rețete
Ultima actualizare:

Preparare: Batem ouăle cu zahărul. Topim ciocolata împreună cu uleiul la microunde, lăsăm să se răcorească puţin şi adăugăm peste ouă. Adăugăm laptele şi esenţa de rom. Adăugăm făina, pliculeţul de praf de copt şi nessul şi omogenizăm. Punem hârtiuţele în formele de brioşe şi le umplem trei sferturi cu aluat. Dăm la cuptor până se rumenesc. Topim ciocolata împreună cu frişca lichidă şi omogenizăm. Cu ajutorul unei seringi (eu am folosit una de la siropurile pentru copii) umplem brioşele cu crema obţinută. Batem frişca lichidă împreună cu nessul şi pliculeţul de întăritor. Cu ajutorul unui sprit decorăm brioşele.Opţional decorăm cu boabe de cafea .

Mai multe